Codul de procedura fiscala si normele metodologice (actualizat 20 septembrie 2011)

Codul de procedura fiscala si normele metodologice (actualizat 20 septembrie 2011)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 8,72 lei
10,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea prezinta avantajul ca pe langa textul Codului de procedura fiscala (cu ultimele modificari si completari aduse prin O. G. nr. 29/2011– M. Of. nr. 626 din 2 septembrie 2011) si al Normelor metodologice de aplicare a acestuia, inserate direct sub articolele din Cod la care se refera, sunt prezentate si deciziile Comisiei fiscale centrale si ale Comisiei de proceduri fiscale emise de la data aparitiei Codului si pana in prezent.
De asemenea lucrarea aduce in atentia celor interesati trimiteri la legislatia secundara (ordine ale ministrului finantelor publice, ordine ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala) dar si legislatia conexa precum si recursurile in interesul legii si deciziile Curtii Constitutionale, pentru a se asigura o completa cunoastere si intelegere a dispozitiilor legale.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aprofundeze dreptul procedural fiscal sunt incluse in lucrare trimiteri la doctrina de specialitate si jurisprudenta nationala, publicate in revistele de specialitate.


Numar pagini: 296
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1808 sec