Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 1 iulie 2010

Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 1 iulie 2010
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 43,92 lei
54,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Editia a 9-a a lucrarii Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare cuprinde toate modificarile legislative aduse Codului fiscal si Normelor metodologice de aplicare a acestuia, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei pana la data de 1 iulie 2010.
Lucrarea prezinta avantajul ca pe langa textul Codului fiscal (cu ultimele modificari si completari aduse prin O.U.G. nr. 59/2010 – M.Of. nr. 442 din 30 iunie 2010) si al Normelor metodologice de aplicare a acestuia, inserate direct sub articolele din Cod la care se refera, sunt prezentate si deciziile Comisiei fiscale centrale emise de la data aparitiei Codului si pana in prezent. De asemenea lucrarea aduce in atentia celor interesati, trimiteri la legislatia secundara (ordine ale ministrului finantelor publice, ordine ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala) dar si legislatia conexa precum si recursurile in interesul legii si deciziile Curtii Constitutionale, pentru a se asigura o completa cunoastere si intelegere a dispozitiilor legale.
Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aprofundeze dreptul fiscal sunt incluse in lucrare trimiteri la doctrina de specialitate si jurisprudenta nationala, publicate in revistele de specialitate.
Lucrarea Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare se doreste a fi un instru¬ment util in cunoasterea si aplicarea legislatiei fiscale atat pentru consultantii fiscali cat si pentru contabili, avocati, magistrati, studenti, practic pentru oricine este interesat sau lucreaza in domeniile juridic, economic, fiscal, financiar, contabil. Nu in ultimul rand, lucrarea se poate dovedi utila si pentru teoreticieni, in special prin trimiterile la legislatie, jurisprudenta si, desigur, doctrina.

Autor: Editie ingrijita de Mihai Bragaru
Data aparitiei: 08 Iul 2010
Nr pagini : 728
Vezi și alte cărți: Cod, Fiscal, Normele

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1812 sec