Codul muncii si legea dialogului social. Comentarii si explicatii de Ion Traian Stefanescu

Codul muncii si legea dialogului social. Comentarii si explicatii de Ion Traian Stefanescu
-10%
Preț: 76,50 lei
85,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare
Anul publicării: 2017
Pagini: 560
Categoria: Cod

DESCRIERE

Lucrarea de fata are cateva caracteristici care ii confera un specific cert si, credem, un anumit plus valoric in raport cu lucrarile -  comentarii aparute pana acum. Pe de o parte, comentariile nu se rezuma la Codul muncii, ci, acolo unde este cazul, se refera si la textele in aceleasi materii cuprinse in Legea dialogului social. Mai mult, sintetic sunt analizate si o serie de reglementari legale conexe.

Pe de alta parte, comentariile urmaresc sa lamureasca doua aspecte: intelesul logic al fiecarui text legal si modul concret in care trebuie sa se aplice in practica. De aceea, deliberat, obisnuitele analize teoretice, chiar concise, nu sunt cuprinse in lucrare decat exceptional si nici disputele stiintifice in legatura cu un text legal sau altul. La fel, este exclusa formularea de propuneri de lege ferenda. In opinia noastra, toate acestea -  abordarile teoretice, inclusiv disputele stiintifice, ca si propunerile de reglementari legale viitoare -  nu isi au locul intr-o astfel de lucrare (de comentarii), a carei menire este de a clarifica modul concret in care trebuie sa fie transpuse in viata diversele texte legale.

Prin modul in care este conceputa si realizata, lucrarea se adreseaza, in primul rand, practicienilor (angajatori, salariati, sindicate -  reprezentative sau nu, reprezentanti ai salariatilor, avocati, consilieri juridici, experti in legislatia muncii s. a.) fara a fi exclusi studentii si masteranzii in drept.

Nr. de pagini: 560
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.