Tratat de Dreptul Muncii

Tratat de Dreptul Muncii
Preț: 130,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: General

DESCRIERE

Tratat de Dreptul Muncii.

Lucrarea Tratat de dreptul muncii constituie opera de capatai a celui mai prestigios autor in materie – prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu.
Tratatul, actualizat cu ultimele modificari legislative intervenite in guvernarea raporturilor de munca, contine o analiza aprofundata, exhaustiva, a institutiilor ce formeaza materia dreptului muncii: notiunea si obiectul dreptului muncii; izvoarele dreptului muncii; principiile fundamentale ale dreptului muncii; sindicate; reprezentantii salariatilor; comitetul european de intreprindere; patronate; Consiliul Economic si Social; Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010; formarea profesionala si stimularea ocuparii fortei de munca; contractul individual de munca; raspunderea juridica; interdictia discriminarii in materia raporturilor de munca; contractele de munca si abuzul de drept; timpul de munca si timpul de odihna; salarizarea; securitatea si sanatatea in munca; inspectia muncii; conflictele de munca; jurisdictia muncii; contractele de munca cu element de extraneitate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.