Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare. Actualizat 20 martie 2017 (Editie ingrijita si adnotata de Tudorel Toader)

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare. Actualizat 20 martie 2017 (Editie ingrijita si adnotata de Tudorel Toader)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 576
Categoria: Cod
Preț: 32,80 lei
41,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare cuprinde textele actualizate ale celor doua coduri in vigoare, fiind avute in vedere ultimele modificari aduse prin Legea nr. 9/2017. De asemenea, sunt prezentate in extras Legea nr. 187/2012 si Legea nr. 255/2013.

Sub fiecare articol au fost indicate, cu caractere italice, reglementarile anterioare, sunt redate textele conexe din Constitutie, din Conventia europeana a drepturilor omului si din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene si se fac trimiteri la legile speciale ce contin dispozitii penale sau de procedura penala care nu au fost abrogate si care continua sa se aplice si dupa intrarea in vigoare a celor doua coduri. Totodata, sunt reproduse pasaje relevante din hotarari recente ale Curtii Europene a Drepturilor Omului in materie.

In cuprinsul lucrarii Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare au fost incluse extrase din deciziile Curtii Constitutionale prin care s-a constatat neconstitutionalitatea unor articole din coduri, precum si din deciziile de admitere a recursurilor in interesul legii si hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, ale caror motivari integrale pot fi consultate online la adresa http://bibliotecahamangiu. ro/.

Codurile sunt insotite fiecare de o tabla de materii detaliata, precum si de un index alfabetic.

Cartea Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare este inedita prin calitatea hartiei si interiorul in doua culori, iar formatul A5 (145x205 mm) ajuta la parcurgerea cu usurinta a textelor prezentate in cuprinsul ei.


Cuprins:

CodUL penal
Index
Legea nr. 187/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal (extras)
CodUL de procedura penala
Index
Legea nr. 255/2013 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala (extras)

Nr. de pagini: 576
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.7503 sec