Codul penal si infractiuni in legi speciale, ed. a II-a revizuita

Codul penal si infractiuni in legi speciale, ed. a II-a revizuita
-20%
Preț: 23,99 lei
29,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 978-973-115-108-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 400
Categoria: Cod

DESCRIERE

Codul penal si infractiuni in legi speciale, ed. a II-a revizuita

Prezentare:

Lucrarea răspunde în primul rând, unei necesităţi evidente în activitatea practicienilor, faţă de diversitatea domeniilor în care sunt reglementate infracţiuni şi de creşterea numărului de acte normative cuprinzând incriminări (la 10 martie 2003 sunt în vigoare 134 de acte normative cu caracter de legi penale speciale, dintre care unele anterioare lui decembrie 1989).


Lucrarea oferă o imagine de ansamblu a fondului legislativ în domeniu (în vigoare la data de 10 martie 2003) şi un acces facil la informaţii necesare în activitatea practică, în special în cazul în care în legi speciale sunt cuprinse norme de trimitere la Codul penal.
În lucrarea de faţă, pentru a uşura consultarea acesteia, actele normative au fost redate, de regulă, în extras, reţinându-se doar acele texte care se referă la infracţiuni, la constatarea şi sancţionarea lor.


Adresabilitate
Prezenta lucrare oferă o informare juridică mai bogată celor care în calitate de practicieni sau teoreticieni ai dreptului, de studenţi la facultăţile cu profil juridic ori de simpli destinatari ai legii, iau contact cu reglementările din dreptul penal.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.