Colectia ,,Concursul Cangurul" pentru clasele I-IV. Matematica distractiva si povestile cangurului (Teste grila)

Colectia ,,Concursul Cangurul' pentru clasele I-IV. Matematica distractiva si povestile cangurului (Teste grila)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Teste grila
Preț: 28,80 lei
36,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Colectia ,,Concursul Cangurul" este formate din doua carti:


1. Cangurul. Matematica distractiva pentru clasele I-IV, editia a XIV-a
2. Povestile Cangurului pentru clasele I-IV (Limba si literatura Romana). Editia a II-a


Prezentare: Cangurul. Matematica distractiva pentru clasele I-IV, editia a XIV-a

Lucrarea contine subiectele Concursului International de Matematica Aplicata Cangurul, pentru clasele I-IV, din perioada 1993-2011.

Incepand din anul 2011 elevii din clasele I, a II-a si a III-a au sustinut concursul separat de cei din clasa a IV-a. Pentru clasele I si a II-a au fost pregatite teste separate pe clase, alcatuite din cate 24 de probleme, fiecare dintre ele valorand cate un punct. Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute. Punctajul final a cumulat punctele obtinute prin raspunsurile corecte la intrebari.

Pentru clasele a III-a si a IV-a, elevii au avut de raspuns la cate 30 de intrebari, dintre care primele 10 sunt usoare si valoreaza cate 3 puncte, urmatoarele 10 sunt de nivel mediu si valoreaza cate 4 puncte, iar ultimele sunt dificile, fiind notate cu cate 5 puncte. In acest caz, un raspuns gresit scade punctajul concurentului cu un sfert din valoarea problemei. Pentru problemele la care nu este indicat nici un punct. Din oficiu se acorda 30 de puncte. Timpul efectiv de lucru este de 75 de minute.

Aceasta culegere a fost realizata cu scopul de a ajuta elevii sa se familiarizeze cu un nou tip de evaluare, testul grila. Pe parcursul cartii se gasesc impresii, poze si poezii ale castigatorilor concursurilor Cangurul care au participat, de-a lungul anilor, la taberele si excursiile Cangurul organizate atat in tara cat si in strainatate.
Participanti sau nu la concursurile Cangurul, elevii vor gasi in aceasta culegere probleme de matematica aplicata care incita la studiu si invatare, deschizandu-le poarta catre o intelegerea mai usoara a matematicii.

Anul aparitiei: 2011
Pagini continute: 312


Prezentare: Povestile Cangurului pentru clasele I-IV

Cartea contine textele date la Concursul Povestile cangurului, in perioada 2007-2011, la clasele I-IV.
In partea a doua a cartii sunt traduceri adaptate ale subiectelor date la Concursul Cangurul Lingvist, limba engleza si limba franceza, in perioada 2008-2011.

Povestle Cangurului familiarizeaza elevii si profesorii cu un tip modern de varificare, practicat in intreaga lume: testul grila.

Se urmareste atat verificarea de limba si civilizatie, cat si dezvoltarea calitatilor competitive: intuitie, creativitate, capacitate de selectie, adatare la cerinte si rapiditate in luarea deciziilor.

Pentru clasele I si a II-a testele sunt alcatuite din cate 24 de intrebari, iar pentru clasele III-IV testul este alcatuit din 40 de intrebari. Fiecare intrebare valoreaza 1 punct. Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute.


Acesta culegere va ajuta sa va familiarizati cu subiectele tip grila si, totodata, va introduce in lumea povestilor punandu-va atentia la incercare.

In plus, cartea reflecta activitatile desfasurate de castigatorii concursurilor Cangurul in diferite tabere si excursii din tara si strainatate.

Participanti sau nu la concursuri, elevii scolii primare gasesc in aceasta carte subiecte care incita la studiu si invatare, deschizandu-le o poarta catre textul literar.


Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 212

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1614 sec