Compendiu de specialitati medico-chirurgicale, pentru concursul national de rezidentiat 2016. Volumul I si II

Compendiu de specialitati medico-chirurgicale, pentru concursul national de rezidentiat 2016. Volumul I si II
Anul publicării: 2016
Categoria: Chirurgie
Preț: 207,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Compendiul de specialitati medico-chirurgicale elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universitatile de medicina si farmacie constituie bibliografie pentru concursul national de rezidentiat din sesiunea noiembrie 2016, a anuntat Ministerul Sanatatii.


Candidatii la rezidentiat 2016 trebuie sa invete dintr-o noua carte: compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Manualul este elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universitatile de medicina si farmacie si constituie bibliografia pentru concursul national de rezidentiat din sesiunea noiembrie 2016, a anuntat, vineri, Ministerul Sanatatii (MS), intr-un comunicat.”MS aduce la cunostinta celor interesati aparitia Compendiului de specialitati medico-chirurgicale, sub coordonarea prof. dr. Victor Stoica si prof. dr. Viorel Scripcaru. (...)”, a informat MS. Cele doua volume sunt tiparite la Editura Medicala Bucuresti, care va asigura si distributia acestora. Potrivit MS, tematica elaborata in baza acestei bibliografii urmeaza a fi publicata in scurt timp pe site-ul oficial al concursului de rezidentiat (rezidentiat. ms. ro) si in saptamanalul”Viata Medicala”.

Precizam ca pana acum, absolventii facultatilor de medicina care se pregateau pentru concursul national de rezidentiat invatau dupa mult controversatul manual ECN, tradus din limba franceza. Cum manualul a fost tiparit cu numeroase greseli, a aparut, nu dupa mult timp, o erata extrem de stufoasa. Aproape ca toate capitolele aveau strecurate erori, spre disperarea candidatilor. Totodata, manualul a primit si numeroase critici referitoare la schematizarea exagerata a materiei, multi plangandu-se de faptul ca au fost nevoiti sa se transforme in tocilari.

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1130 sec