Comunicarea subiectiva

Comunicarea subiectiva
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 13,90 lei
16,35 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Si tu poti dezvolta aceasta abilitate

DESCRIERE:
Comunicarea subiectiva este o abilitate naturala pe care toti oamenii de succes o au in comun.

Comunicarea subiectiva este un”secret al succesului” pe care oamenii s-au straduit sa-l descopere de mii de ani, dar care a ramas inca ascuns din cauza celor care l-au avut, care nu au realizat ca modul prin care functionau era diferit de

modul de functionare al majoritatii, iar cei care nu l-au avut l-au considerat improbabil si s-au indoit de existenta acestuia.

In aceasta carte, vei invata de ce imaginatia nu este folosita numai pentru a te face sa crezi, dar este folosita si ca un instrument de comunicare.

Vei invata exact ce este inteligenta umana, si ce este mintea, si cum functioneaza in alta dimensiune– invizibila ochiului uman– unde facem schimb de informatii vitale care ajuta la imbunatatirea relatiilor noastre, a deciziilor noastre, creand abilitati, si sansele noastre pentru succes si fericire in aceasta viata.

Nu a existat nicio carte, ca aceasta, care sa dezvaluie misterul si care explica in limbaj simplu ce este cu adevarat acest fenomen numit ESP si cum poti sa inveti sa-l folosesti ca si oamenii de succes din lumea noastra.

Este meritul tau ca fiinta umana. Foloseste-l.

DETALII:

Numarul de pagini: 54
Formatul in cm. (l x L): 14. 5 x 21
I. S. B. N.: ISBN 978-606-92529-5-6
Traducerea din limba engleza: Sergiu Mihai Hategan
Titlul original: Sunjective Communication

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1214 sec