Constantine Cavarnos, Preotul - parintele duhovnicesc

Constantine Cavarnos, Preotul - parintele duhovnicesc
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Religie
Preț: 6,30 lei
7,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prefata

Aceasta carte este alcatuita din patru omilii, tinute de mine in parohii crestin-ortodoxe din statul New Jersey,intre anii 1995-1996. Prima si cea mai de seama omilie, care cuprinde partea substantiala a acestui volum, este intitulata„Preotul– parintele duhovnicesc”. Desi este scrisa drept raspuns la o invitatie a preotilor ortodocsi, fiind destinata mai ales clericilor, ea este de un real interes si folos pentru mireni.

Celelalte omilii–„Nestemate din lucrarile Sfantului Ioan Damaschin cu privire la viata duhovniceasca”,„Povatuiri ale Sfantului Grigorie Palama cu privire la viata duhovniceasca” si„Scara dumnezeiescului urcus”– se adreseaza atat clericilor, cat si mirenilor. Sunt incredintat ca ele vor fi de folos amandurora.

Locul in care fiecare dintre aceste omilii a fost prezentata, precum si data prezentarii ei sunt inregistrate la inceputul fiecareia.

Meritul pentru publicarea acestei carti apartine in primul rand cucernicilor clerici din New Jersey. Fara invitatia lor, venita din inima, spre a putea vorbi despre problemele de care m-am ocupat aici, precum si dorinta lor, exprimata cu tarie, de a vedea aceste omilii tiparite, aceasta carte nu ar fi aparut niciodata.

Constantin Cavarnos

Nr. de pagini : 56
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1504 sec