Contestatia la executare in materie civila. Cu referiri la Noul Cod de procedura civila. Tomul 18

Contestatia la executare in materie civila. Cu referiri la Noul Cod de procedura civila. Tomul 18
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 33,30 lei
37,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Monografia"Contestatia la executare in materie civila" este de un incontestabil interes teoretic, dar si practic, iar actualitatea unei atari abordari nici nu poate fi pusa la indoiala, contestatia la executare fiind una dintre cele mai importante institutii ale executarii silite.

Autorul cerceteaza institutia contestatiei la executare nu doar in considerarea legislatiei actuale, ci si in perspectiva Noului Cod de procedura civila. Aceasta abordare ii confera lucrarii un accentuat caracter contributiv.

Valoarea contributiva a lucrarii nu se limiteaza insa la o atare abordare, intrucat cercetarea realizata este aprofundata si temeinica si in considerarea legislatiei si jurisprudentei actuale.

Lucrarea"Contestatia la executare in materie civila" se remarca printr-o documentare adecvata, bibliografia folosita de autor este dintre cele mai semnificative si reprezentative.

Mentionam, in mod deosebit, folosirea unei doctrine straine relevante si referirile frecvente la jurisprudenta CEDO in materie.

Prof. univ. dr. Ioan Les


Numar pagini: 450
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1325 sec