Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil (In Noul Cod civil, editia a II-a revazuta si adaugita)

Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil (In Noul Cod civil, editia a II-a revazuta si adaugita)
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cursul Contractele civile abordeaza cu claritate institutiile fundamentale ale contractelor civile si constituie o interpretare a prevederilor noului Cod civil, prin raportarea acestora la actuala legislatie, dar si prin trimiteri la literatura de specialitate, la opinii generate de noul cod.

Demersul autorului a fost fundamentat pe analiza noilor prevederi, prezentarea individuala a reglementarilor fiecarui contract civil, precum si prin introducerea unor modele de contracte civile in ultimul capitol.

Pentru a veni in intampinarea cititorilor, cursul este prevazut cu un sistem de teste grile, in conformitate cu noul Cod civil.

Prin aceasta maniera de prezentare, cartea permite cititorului aprofundarea contractelor civile, dobandind astfel un preview al institutiilor dreptului civil, in lumina noului Cod civil.

Lucrarea Contractele civile vine atat in sprijinul practicienilor dreptului, cat si al celor care se pregatesc pentru examenele de an sau de licenta ori al celor care vor sustine admiterea sau definitivatul in profesii juridice.


Format: Academic 17x24 mm
Data aparitiei: Aprilie 2012
Pagini: 424

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1270 sec