Contractul de asociere in participatiune

Contractul de asociere in participatiune
-10%
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta lucrare, in cadrul PREMIILOR STIINTIFICE ale Uniunii Juristilor din Romania, Societatii"Titu Maiorescu" si ale revistelor"Dreptul" si"Palatul de Justitie" pe anul 2009, a obtinul PREMIUL SPECIAL

Lucrarea de fata apare in momentul in care dezvoltarea afacerilor in modalitatea asocierii in participatiune cunoaste un ascendent deosebit, iar studiile doctrinare sunt relativ putine si punctuale. Ea isi releva importanta nu numai datorita contextului in care apare, ci mai ales pentru ca se bizuie pe o extrem de bogata jurisprudenta, citata cu generozitate de autori.
O nota aparte este conferita de studiul comparativ al relatiilor din cadrul asocierii in participatiune si din cadrul altor forme de asociere, precum - de pilda - societatile comerciale sau parteneriatul public-privat.
Experienta in activitatea juridica a autorilor, judecatori si avocati, si-a pus amprenta pe stilul pragmatic al lucrarii, pe analizele efectuate si pe modul in care au fost selectate si redate solutiile jurisprudentiale.
Putem spune ca se acopera un gol in cercetarea juridica romaneasca si - totodata - se ofera un instrument util de lucru practicienilor dreptului si comerciantilor.

Dr. Adrian Severin
Presedintele Curtii de Arbitraj Comercial International

Nr. de pagini : 264
Anul aparitiei : 2009
Autori : Dumitru A. P.  Florescu,Roxana  Popa,Theodor  Mrejeru

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1262 sec