Dreptul succesoral in noul Cod civil. Editia a III-a. Revazuta si adaugita. Contine teste grila conform noului Cod civil

Dreptul succesoral in noul Cod civil. Editia a III-a. Revazuta si adaugita. Contine teste grila conform noului Cod civil
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Dreptul succesoral trateaza dreptul succesoral din perspectiva noului Cod civil cu incursiuni analitice din literatura juridica de specialitate recenta, precum si prin raportarea permanenta la actuala legislatie.

Noutatea cursului Dreptul succesoral o constituie analiza si explicarea unor probleme controversate ale dreptului succesoral, precum si rezentarea in ultimul capitol a modelelor de acte juridice necesare in procedura succesorala.

Pentru a veni in intampinarea cititorilor, cursul este prevazut cu un sistem de teste grila, in conformitate cu noul Cod civil.

Lucrarea Dreptul succesoral vine atat in sprijinul practicienilor dreptului, cat si al celor care se pregatesc pentru examenele de an sau de licenta ori al celor care vor sustine admiterea sau definitivatul in profesiile juridice.

Nr. de pagini : 312
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1280 sec