Conversatii cu Dumnezeu (vol.I)

Conversatii cu Dumnezeu (vol.I)
-14,9%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 5,53 lei
6,50 lei (-14,92%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Conversatia pe care Neale Donald Walsch o poarta cu Dumnezeu este inclusa in sasevolume si inca nu s-a terminat! Cele sase volume sunt: Conversatii cu Dumnezeu, vol.I, II, III, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Momente de gratie.
Din toate cartile se revarsa asupra noastra, a cititorilor, o dragoste nelimitata si neconditionata cu care Dumnezeu ne invaluie in permanenta. Aceasta iubire a lui Dumnezeu ne face sa intelegem ca nu suntem singuri si exemplifica, mai mult decat orice, vorbele spuse in Noul Testament (Ioan X, 30): "Cu totii Una suntem".

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
am citi cele 2 volume.e uimitor cum totul e explicat intr0un mod minunat si expicit pe intelesul tuturor.religia este intru totul contrazisa dumnezeu ne iubeste si nu ne pedepseste.toata lumea ar trebui sa citeasca aceasta carte vreau sa spun sunt multe de invatat iar frica de dumnezeu ar disparea.am deveni mai iubitori si am fi mai multi care ar cominica la fel cu dumnezeu.ma sperie religia noastra si e deadreptul inspaimantatoare aratandunil pe dumnezeu razbunator si pedepsindune.e oribil deschidetiva mintea si sufletul canditi individual nu manipulati de frica de dumnezeu
Created in 0.2788 sec