Cooperarea judiciara internationala in materie civila. Editie actualizata la 30 iunie 2014)

Cooperarea judiciara internationala in materie civila. Editie actualizata la 30 iunie 2014)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde cele mai importante reglementari incidente in domeniul cooperarii judiciare internationale in materie civila, adoptate atat la nivelul Uniunii Europene, dar si la nivel international si pe plan intern.

Sistematizarea actelor normative selectate a pornit de la obiectul acestora si a condus la organizarea lucrarii in trei parti, care contin dispozitii privind: determinarea legii aplicabile (Partea I), determinarea competentei, recunoasterea si executarea hotararilor (Partea a II-a) si, respectiv, procedura de judecata a pricinilor civile cu element de extraneitate (Partea a III-a). Fiecare dintre aceste parti este alcatuita din capitole organizate tematic si evidentiaza problema raportului dintre instrumentele juridice adoptate la diferite niveluri, dar avand acelasi obiect de reglementare.

Cartea reprezinta un instrument util atat practicienilor, dar si studentilor si masteranzilor de la disciplinele drept international privat si procesul civil international.Numar pagini:624
Anul aparitiei:2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1831 sec