Legislatia privind raporturile de drept international privat. Actualizat 15 mai 2017 - Indrumar practic de Serban-Alexandru Stanescu

Legislatia privind raporturile de drept international privat. Actualizat 15 mai 2017 - Indrumar practic de Serban-Alexandru Stanescu
-20%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 728
Categoria: General
Preț: 36,00 lei
45,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentul Indrumar practic cuprinde cele mai importante reglementari incidente in domeniul raporturilor de drept international privat, adoptate atat la nivelul Uniunii Europene, dar si la nivel international si pe plan intern.

Sistematizarea actelor normative selectate a pornit de la obiectul acestora si a condus la organizarea lucrarii in trei parti, care contin dispozitii privind: determinarea legii aplicabile (Partea I), determinarea competentei, recunoasterea si executarea hotararilor (Partea a II-a) si, respectiv, procedura de judecata a pricinilor civile cu element de extraneitate (Partea a III-a). Fiecare dintre aceste parti este alcatuita din capitole organizate tematic si evidentiaza problema raportului dintre instrumentele juridice adoptate la diferite niveluri, dar avand acelasi obiect de reglementare.

Legislatia privind raporturile de drept international privat. Indrumar practic reprezinta un instrument util atat practicienilor, dar si studentilor si masteranzilor de la disciplinele drept international privat si procesul civil international.

Nr. de pagini: 728
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2605 sec