Coordonator Mihail Udroiu, Codul de procedura penala. Comentariu pe articole

Coordonator Mihail Udroiu, Codul de procedura penala. Comentariu pe articole
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Cod
Preț: 280,00 lei
350,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea, integrata in Colectia Comentarii, are drept punct de plecare textul noului Cod de procedura penala si al legii de punere in aplicare a noului Cod si ofera cititorului informatia necesara pentru a putea intelege, interpreta si aplica noua legislatie procesual-penala. Sunt avute in vedere si consideratii de ordin istoric, privind reglementari anterioare, precum si noile institutii procedurale de o noutate absoluta in sfera procesuala.

Autorii sunt renumiti profesionisti, efortul lor fiind materializarea ideii de familiarizare a practicianului cu noile reglementari din domeniul dreptului procesual penal, privit in sens larg, prin intermediul unui ghid in care pot fi gasite raspunsuri imediate, clare si relevante. Noul Cod de procedura penala, a carui intrare in vigoare atrage dupa sine restructurarea logicii procesuale in cadrul noului model de proces penal, constituie "pilonul" in jurul caruia se "construiesc" sustineri, critici, orientari ale doctrinei si ale practicii. Lucrarea reprezinta o prezentare supla si accesibila a noilor institutii procedurale in scopul intelegerii intentiei legiuitorului, dar si a modului in care se vor aplica in practica.

Structura comentariului, vizand interpretarea textului si modul sau de aplicare, este astfel conceputa incat sa prezinte o maxima utilitate pentru orientarea cititorului, precum si pentru promovarea unor solutii corecte si coerente in plan legislativ si jurisprudential.

Nr. de pagini: 1712
Anul aparitiei: 2015
Autori: Cristinel Meceanu, Andra-Roxana Trandafir (Ilie), Isabelle Tocan, Lucretia Postelnicu, Kuglay Irina, Claudia Jderu, Daniel Grădinaru, Victor Horia Dimitrie Constantinescu, Marius Bogdan Bulancea, Amalia Andone-Bontaș, Georgina Bodoroncea, Coord. Mihail Udroiu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1251 sec