Culegere de jocuri didactice pentru citit-scris clasa a I-a

Culegere de jocuri didactice pentru citit-scris clasa a I-a
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
Preț: 8,48 lei
9,98 lei (-15,03%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In invatarea citit-scrisului un rol important il are mediul educational pe care il creeaza scoala. De aceea, noi dascalii, lucram cu elevii si investim in ei ce avem mai bun in activitatea didactica.

Cititul si scrisul sunt achizitii fundamentale iar de modul in care au fost dobandite depinde si succesul scolar.

Lucrarea cuprinde sarcini practice, concrete, functie de disponibilitatile fiecarui copil. Imaginile cu suport vizual atractiv, sunt gradate si permit elevului sa ajunga la litera, cuvant. Enunturile, cu o sintaxa simpla, sunt adecvate micilor cititori. Scrierea pe spatiul grafic a literelor, cuvintelor si propozitiilor contribuie la formarea unor abilitati senzoriomotorii. Textele propuse imprima activitatii didactice un caracter viu, atragator, care pervin monotonia si dau lumina limbii ca unui mare poem.

Prin elaborarea si utilizarea la clasa a acestei culegeri se vine in sprijinul pregatirii elevilor urmarindu-se diversificarea aplicatiilor, construirea si dezvoltarea unor sarcini problematizate, introducerea progresiva a elementelor de limba, dezvoltarea vorbirii.

Din punct de vedere metodic lucrarea poate fi utila cadrelor didactice in munca de instruire la clasa, ca si parintilor in oferirea unor sugestii pentru indrumarea copiilor in munca intelectuala independenta.

Lucrarea favorizeaza crearea unui climat ce faciliteaza formarea priceperilor si deprinderilor de a citi si a scrie astfel incat elevul sa devina sarguincios, creator, independent, sa faca primii pasi pe calea cunoasterii, a intelegerii si a propriei realizari.                               


Autor(i): Leonte Mirela Elena Gora, Claudia Laura
An aparitie: 2012
Pagini: 98

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1047 sec