Cum să oprim îmbătrânirea - Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire - Ediţia a II-a

Cum să oprim îmbătrânirea - Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire - Ediţia a II-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 352
Format: 15,5×22 cm
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cum să oprim îmbătrânirea - Jean Carper.

Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.Dacă ar exista o poţiune magică prin care să ne conservăm tinereţea, cine n-ar lua-o? Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tinereţii nu mai e chiar atât de îndepărtată. De fapt, nenumăraţi agenţi antiîmbătrânire ne sunt disponibili chiar acum. Oamenii de ştiinţă au identificat deja zeci de substanţe care atacă însăşi esenţa îmbătrânirii, încetinind şi făcând reversibil procesul de deteriorare pe care îl considerăm azi ca fiind îmbătrânirea normală.
Puterile remarcabile ale acestor poţiuni contra îmbătrânirii se dezvăluie zilnic în laboratoarele prestigioase din lumea întreagă – în plus, sunt uşor de obţinut şi remarcabil de sigure. Ele se găsesc în hrană, în cutia cu vitamine şi în magazinele cu produse naturiste.
Oricât de inimaginabil vi s-ar părea, stă în puterea dumneavoastră să vă menţineţi sau să vă recăpătaţi multe dintre facultăţile şi starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odată cu vârsta.
Jean Carper, autoarea bestseller-ului Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului, „atacă“ acum subiectul delicat al îmbătrânirii. Prin cartea de faţă, ea realizează o sinteză a gândirii actuale a mai multor oameni de ştiinţă pe tema îmbătrânirii şi oferă un număr de strategii referitoare la dietă, pe care cercetările ştiinţifice le recomandă ca având un extraordinar potenţial de a încetini efectele acestui proces.
Există dovezi izbitoare în legătură cu faptul că putem interveni la orice vârstă asupra procesului de îmbătrânire. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acţiona!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3738 sec