Cum sa traim Ortodoxia astazi (Traducere din limba engleza de Doina Rogoti)

Cum sa traim Ortodoxia astazi (Traducere din limba engleza de Doina Rogoti)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Curs
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Crestinismul ortodox releva adevarul neintrerupt al Domnului si Mantuitorului nostru Hristos, din vremea Cincizecimii pana in secolul nostru si dincolo de el. Ortodoxia este valorizata tot mai mult printre crestini, pentru adancimea spiritualitatii si a teologiei, a angajamentului in rugaciune si pentru frumusetea Liturghiei sale. Dar reputatia Bisericii Ortodoxe de raportare la Traditie da deseori impresia ca nu are nici un mesaj pentru societatea contemporana.
Aceasta carte reuneste autori ortodocsi laici si clerici, care ofera perspective profunde si fascinante in ceea ce priveste rolul si misiunea Bisericii in lumea de azi. In timp ce rugaciunea si slujirea sunt considerate a fi cele mai inalte chemari ale tuturor credinciosilor, problemele abordate aici acopera o gama mult mai larga, incluzand viata de familie si pierderea celor dragi, ecologie si consumism, politica, etica medicala si psihologie.
Distinsii colaboratori ii includ pe Mitropolitul Antonie de Suroj, Episcopul Kallistos Ware, Mitropolitul Ioan Zizioulas, Mitropolitul Atanasie de Hertegovina, Arhiepiscopul Anastasios de Albania, Episcopul Vasile de Sergievo, Prof. H. Tristram Engelhardt jr., Andrew Louth, Gillian Crow, Costa Carras, Andrew Walker si dr. Jamie Moran.Format 13x20 cm
256 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1112 sec