Darul psihoterapiei (Scrisoare deschisa catre noua generatie de psihoterapeuti si pacientii lor)

Darul psihoterapiei (Scrisoare deschisa catre noua generatie de psihoterapeuti si pacientii lor)
-5%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,41 lei
29,90 lei (-4,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Rezultatul a treizeci si cinci de ani de practica in domeniul psihoterapiei, cartea lui Irvin Yalom este un cadou oferit psihoterapeutilor si pacientilor deopotriva. Studiile de caz adunate de autor in 85 de capitole perfect slefuite constituie un adevarat rezervor de sfaturi practice completate de o viziune onesta si revelatoare asupra provocarilor si recompenselor profesiei de psihoterapeut.
Intr-o epoca dominata de“Nu te atasa de pacienti” si“Nu le povesti clientilor despre viata ta”, sfaturile lui Irvin Yalom (“Lasa pacientul sa conteze pentru tine”,“Fa vizite la domiciliu” sau“Nu-ti fie teama sa iti atingi pacientul”) ne ajuta sa ne amintim de umanitatea pe care o impartasim cu restul lumii.

Irvin Yalom, M.D. este autorul prestigioaselor lucrari de psihoterapie The Theory and Practice of Group Psychotherapy– vanduta in peste 700.000 de exemplare–, Existential Psychotherapy si Inpatient Group Psychotherapy, al cartilor aflate la granita dintre fictiune si documentar, Calaul dragostei si alte povesti de psihoterapie si Mama si sensul vietii, precum si al romanelor Plansul lui Nietzsche, Minciuni pe canapea si Solutia Schopenhauer.
Irvin Yalom, M.D. este profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Stanford. Locuieste in Palo Alto, California.

Traducator: Aurora Gal Marcu
Numar de pagini: 294
Format: 13 x 20 cm
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1264 sec