Mama si sensul vietii. Povesti de psihoterapie - Irvin D. Yalom

Mama si sensul vietii. Povesti de psihoterapie - Irvin D. Yalom
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 27,65 lei
33,72 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mama si sensul vietii. Povesti de psihoterapie de Irvin D. Yalom. In povestile sale captivante desprinse din experienta de psihoterapeut, Irvin D. Yalom se dovedeste inca o data un explorator neobosit al mintii umane, parcurgand, impreuna cu pacientii, calea spre transformare. Terapia devine efort de vindecare in dublu sens. Desfasurarea de personaje e impresionanta si sta marturie pentru privirea pasionata de detaliu si de profunzime a autorului.
Patru femei se desprind din multimea celor care se cauta pe sine si capata contur in insasi biografia psihoterapeutului, fiecare cu o noua lectie de viata: Paula,„curtezana mortii", bolnava de cancer, dar niciodata invinsa de boala; Myrna si noile semnificatii ale increderii dintre medic si pacient; Magnolia, cu iscusinta ei de a-i alina durerea psihoterapeutului; si mama, cea capricioasa, dominatoare, excesiv de iubitoare si totodata critica fata de fiul ei.
E o explorare indelung staruitoare in mintea si inima unui medic care invata ca fiecare om inseamna o noua calatorie. Uneori, chiar mai multe.
 
An aparitie: 2010
Nr. de pagini: 288

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1526 sec