Datina ceaiului - sublima artă orientală a băutului ceaiului

Datina ceaiului - sublima artă orientală a băutului ceaiului
-10%
ISBN: 978-973-8951-11-
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 144
Format: 17x23.5cm
Preț: 21,96 lei
24,40 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Datina ceaiului - sublima artă orientală a băutului ceaiului - Maestrul Lam Kam Chuen, Lam Kai Sin, Lam Tin Yu. Datina ceaiului - sublima artă orientală a băutului ceaiului.

Prezentare:

Ceaiul este una dintre cele mai populare şi revigorante băuturi din lume, dar v-aţi gândit vreodată la istoria din spatele unei ceşti de ceai sau la modul în care planta a fost crescută şi ceaiul a fost pregătit?
În "Datina ceaiului", maestrul Lam reînvie legendele din jurul acestei străvechi, renumite băuturi chinezeşti, arătându-ne cine a descoperit ceaiul, cum şi-au dobândit numele diferitele varietăţi de ceai şi cum s-a răspândit cultura ceaiului în întreaga lume. El explică şi complicatul proces al cultivării diverselor soiuri de ceai şi al pregătirii frunzelor pentru infuzie.
Deşi numeroase varietăţi de ceai sunt încă pregătite în modul tradiţional, maniera în care bem ceaiul s-a schimbat substanţial - în lumea ocupată de azi, majoritatea oamnilor îşi beau ceaiul pe fugă şi puţini sesizează dacă e un ceai banal, produs în masă, sau un amestec de calitate cu o aromă unică. Maestrul Lam reînvie "datina ceaiului" şi vă poartă pas cu pas prin ceremonia chinezească corespunzătoare, de la alegerea serviciului de ceai şi încălzirea apei până la servirea şi savurarea ceaiului ales.
- redescoperiţi arta simplă a relaxării în faţa unei ceşti de ceai.
- învăţaţi să puneţi în practică ceremonia tradiţională ca să obţineţi cel mai bun ceai şi ca să vă schimbaţi pentru totdeauna impresia despre acesta
- descoperiţi gusturile subtile şi aromele delicate ale diferitelor ceaiuri
- urmăriţi pasionanta istorie a ceaiului din 2700 Î.Hr. până azi
- descoperiţi proprietăţile curative ale ceaiului puse în lumină de cercetările ştiinţifice actuale
- trataţi bolile comune cu una dintre cele 20 de reţete tradiţionale de ceai

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

16,92 lei
18,80 lei (-10%)
16,92 lei
18,80 lei (-10%)
17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Created in 0.1340 sec