Feng Shui - Ghid practic ilustrat

Feng Shui - Ghid practic ilustrat
-10%
ISBN: 973-7995-16-3
Editura:
Pagini: 156
Categoria: Altele
Preț: 21,96 lei
24,40 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Ghidul de Feng Shui va ofera sfaturi despre cum sa planificati si sa realizati schimbari in casa, biroul sau gradina dumneavoastra pentru a le pune in armonie cu Natura.

- Intri intr-o camera si gazda iti spune sa te simti ca acasa. Ce faci si unde te asezi?
- Cauti o casa noua si, dupa ce vezi o multime de locuri, pasesti intr-una care iti place pe loc.
- Locuiesti in acelasi loc de ani de zile si, intr-o zi, hotarasti pe neasteptate ca trebuie complet redecorat.
- ti se spune ca biroul tau isi schimba sediul. Vizitezi locul nou si incepi imediat sa cauti o noua slujba.
- Aceasta sensibilitate naturala face parte din mostenirea ta nepretuita ca om. Este un instinct care poate fi dezvoltat si stimulat. Subiectul acestei carti este sa inveti cum sa o faci.
- Este o carte despre locuri si oameni si despre modul in care interactioneaza energiile lor. Se bazeaza pe cea mai lunga traditie neintrerupta a umanitatii, aceea de cercetare a tainelor ascunse ale naturii. Cu toate acestea, este conceputa pentru a ajuta oamenii ce traiesc in lumea contemporana. Nu trebuie sa fii arhitect ca sa folosesti aceasta carte. Nu trebuie sa fii designer de interioare. Nu trebuie sa fii chinez sau sa vorbesti chineza. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa incepi cu traiul propriu, cu propriile sentimente si camera proprie.

CUPRINS
Istoria antica si principiile eterne ale Feng Shui-ului. o Tipurile de transformari care decurg din interactiunea Yin-Yang. o Sistemele de diagnostic ale celor opt simboluri, numerologia chineza, contururile timpului, cele Cinci Energii si cele Cinci Animale. o Sistemul stralucitor al galaxiilor. Miscarile de energie din casa ta si din decoratiile tale interioare. o Armonia dintre Cer si Pamant si instruirea unui maestru Feng Shui.
o Locul in care traiesti si muncesti, impactul Feng Shui-ului. o Locuri si peisaje, moduri de viata si viata intr-un spatiu. o Energiile armonioase si spatiul interior al casei tale. o Poduri si cladiri. o Apa cea Dificila. o Sprijiniri si constrangeri. o Feng Shui in Mijlocul orasului. o Gradini, copaci, carari si pietre. o Dormitoare, pozitia patului tau si cele Cinci Animale. o Pereti, usi, ferestre si oglinzi. o Dureri de cap si tulburari, cauze si solutii. o Lumini, culori si decor. o Camera ta de zi, proiecte si pozitii. o Stiluri de bucatarie. o Proiect de baie si modelul uman. o Forme si energii pentru gradina. o Feng Shui pentru afaceri. o Birouri si magazine, planuri desfasurate, coridoare si computere.o Lucrul acasa.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1384 sec