Declaratia 390 in 152 studii de caz - Format CD

Declaratia 390 in 152 studii de caz - Format CD
-10%
Anul publicării: 2011
Preț: 98,10 lei
109,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

152 de probleme sensibile create de aplicarea TVA in achizitiile intracomunitare!

Nici nu stiati ca Declaratia 390 VIES ascunde asemenea probleme

Stimate coleg contabil,

Iata o situatie aparent banala:
un client dintr-o tara UE va comanda o marfa, dar doreste sa i-o livrati nu la sediul din tara lui, ci undeva in Romania (la un punct de lucru de-al sau, la un partener etc.). Cum facturati - cu sau fara TVA?

La prima vedere, raspunsul e clar: cu TVA 19%, dat fiind ca transportul se face in Romania. Si nici nu declarati tranzactia in Declaratia 390. Dar-
Raspunsul acesta e gresit!

Conform legislatiei fiscale valabile de la 1 ianuarie 2011, factura trebuie sa fie fara TVA, la valoarea neta agreata cu clientul. Iar tranzactia se trece si in Declaratia 390.

Daca nu procedati astfel, veti avea 3 probleme:
1.    veti plati amenda de 2% din valoarea tranzactiei pentru nedeclararea ei in 390
2.    societatea-client nu va plati factura, pe motiv ca este emisa gresit
3.    TVA aplicata (chiar daca a fost aplicata incorect) va trebui platita care bugetul de stat.

- De ce sa riscati ca o chichita legislativa sau o eroare de interpretare sa va afecteze corectitudinea inregistrarilor contabile?

- De ce sa stati stresat la gandul ca urmatorul control va scoate la iveala nereguli majore si costisitoare, pentru care dvs. veti fi vinovat?

- De ce sa pierdeti bani si timp pretios cautand raspunsurile corecte, cand aceste raspunsuri exista deja si ele va pot scuti DIN START de neplaceri? 

Iata solutia:
Colegi/omologi de-ai dvs. de la alte firme ne-au transmis 152 de intrebari legate de achizitiile intracomunitare - cu probleme concrete, punctuale si deloc evidente la prima vedere, create de legislatia fiscal-contabila modificata de la 1 ianuarie 2011. Iar specialisti de top, oameni cu greutate din Ministerul Finantelor, au oferit solutiile. Imbatabile.

Va intereseaza aceste rezolvari concrete? (Sa nu indrazniti sa spuneti ca nu!)

Probleme care pot fi si problemele dvs.! Solutii care SUNT si solutiile dvs.!

Marele dvs. avantaj!
Parcurgand solutiile prezentate pe CD-ul Declaratia 390 in 152 studii de caz deveniti un expert in achizitii intracomunitare.

Mai ales ca aceste solutii, asa cum veti vedea, costa - nu e o gluma! - doar 1 leu/solutie! Cam cat un covrig cu susan pe care il cumparati in fiecare dimineata la gura metroului.

Si stati, asta nu e tot!
Un avantaj pentru dvs., unic in Romania!

CD-ul -Declaratia 390 in 152 studii de caz- beneficiaza de un soft special care permite actualizarea INSTANTANEE a continutului.

Mai exact:
Timp de 3 luni de la achizitionarea CD-ului, continutul acestuia va fi imbogatit periodic cu noi si noi studii de caz, fara ca dvs. sa faceti absolut nimic! Softul special va face totul. Astfel, la fiecare noua introducere a CD-ului in calculator, printr-un simplu clic cu mouse-ul, continutul va fi actualizat/imbogatit pe loc. Iar noile studii de caz si solutiile aferente vor fi in perfecta concordanta cu orice modificari legislative aparute de la ultima accesare a CD-ului.

Aveti astfel siguranta ca, ori de cate ori consultati acest CD, ceea ce cititi tine cont de legislatia in vigoare chiar in acel moment!
Este exclus sa fi aparut ceva nou si dvs. sa nu stiti!

Comandati acum CD-ul"Declaratia 390 in 152 de studii de caz"!


Format: CD
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1235 sec