Dictionarul plantelor de leac

Dictionarul plantelor de leac
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 160
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

DICTIONARUL PLANTELOR DE LEAC.

Lucrarea „Dictionarul plantelor de leac” a aparut si intr-o frumoasa editie completa, realizata in asociere cu saptamanalul “Felicia”

Lucrarea aceasta, deosebit de utila in orice casa, cuprinde o prezentare succinta a celor mai importante si mai la indemana plante medicinale, cu accent pe compozitia chimica a acestora si, mai ales, pe efectele pe care le pot avea preparatele din aceste plante in activitatea de pastrare si restaurare a sanatatii. Scrisa intr-un limbaj accesibil, dar cu un solid temei stiintific, lucrarea „Dictionarul plantelor de leac” este un foarte bun indrumar, un instrument, pentru orice om, la orice varsta, in viata de zi cu zi. In ansamblul ei, cartea este o pledoarie pentru tamaduirea pe cale naturala, un indemn pentru apropierea de natura si de binefacerile ei.

Avand regim de dictionar, aceasta carte sintetizeaza cele mai importante date privind plantele medicinale si terapiile cu aceste plante. Este vorba despre 207 articole despre tot atatea plante. Fiecare articol cuprinde denumirea stiintifica a plantei, denumirea sau denumirile populare, prezentarea plantei, indicatii privind partile cu valoare medicinala din fiecare planta, preparatele care se obtin, intrebuintarile plantei si a preparatelor obinute, boli sau afectiuni in care se pot utiliza, recomandari. Dictionarul da o foarte utila imagine de ansamblu asupra posibilitatilor si variantelor de tratament alternativ, cunoscut fiind faptul ca tratamentele pe baze naturiste nu au efecte secundare, sunt mult mai accesibile si, evident, mai ieftine. Prin urmare, reintoarcerea la cele naturale nu este doar o moda, ci o regasire a vietii adevarate, intr-un proces asumat si de lunga durata, benefic fiecarui om.

Carte aceasta este, de fapt, o prezentare succinta a celor mai importante si mai la indemana plante medicinale, cu accent pe compozitia chimica a acestora si mai ales pe efectele pe care le pot avea preparatele din aceste plante in demersurile de pastrare si restaurare a sanatatii. Scrisa intr-un limbaj accesibil, dar cu un solid temei stiintific, lucrarea ,,Dictionarul plantelor de leac" este un foarte bun indrumar pentru orice familie, in viata ei de zi cu zi si, totodata, o pledoarie pentru tamaduirea pe cale naturala, un indemn pentru apropierea de natura si de binefacerile ei.
"Dictionarul plantelor de leac" va ofera posibilitatea sa alegeti, din spectaculoasa bogatie a naturii, tot ce e mai bun pentru dvs.


Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 160

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1622 sec