Dictionarul tau istet olandez-roman si roman-olandez. Pentru elevi si nu numai

Dictionarul tau istet olandez-roman si roman-olandez. Pentru elevi si nu numai
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Dictionare
Preț: 39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest dictionar este destinat in special elevilor si studentilor incepatori sau de nivel mediu care ii vor aprecia calitatea la scoala, acasa cand isi pregatesc temele, dar si la cursuri.

Prima editie a noului dictionar olandez-roman si roman-olandez le este destinata atat studentilor, cat si tuturor celorlalte persoane interesate de limba olandeza. Am ales cu grija cuvintele, sensurile si traducerile astfel incat sa puteti gasi aici cuvintele si expresiile cele mai folosite din limba literara si din cea colocviala.

Cuvintele si expresiile fixe sunt completate de prepozitiile cu care se folosesc si de explicatii scrise in paranteza pentru ca sensurile sa fie prezentate cat mai exact. Informatiile suplimentare va ajuta sa gasiti usor si rapid sensul corect si sa alegeti traducerea cea mai potrivita.

Explicatiile gramaticale si exemplele ilustrative va ajuta sa va insusiti rapid bazele limbii si principiile utilizarii ei. Un ajutor util pentru studenti sunt notele practice referitoare la folosirea cuvintelor olandeze.

Veti aprecia cu siguranta si ghidul de conversatie anexat care cuprinde numeroase teme pentru studiu si pentru insusirea vocabularului, ori pentru efectuarea traducerilor active. Multe dintre aceste teme se pot folosi in conversatiile uzuale si atunci cand vorbiti cu strainii– de exemplu Formule de salut, Sa facem cunostinta, Timpul, La telefon, Familia, Locuinta etc.

Suntem convinsi ca dictionarul va fi un ajutor de nadejde in studiul limbii olandeze.

Cuprinde:


    31 500 de cuvinte-titlu
    8 000 de exemple, expresiişi fraze
    64 500 de traduceri
    75 de pagini cu teme de conversaţie legate deşcoalăşi nu numai
    31 de note lexicaleşi gramaticale

Anul aparitiei: 2015
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1429 sec