DINOZAURII

DINOZAURII
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 64
Format: 28x32
Categoria: Carti diverse
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

DINOZAURII
Porniti într-o calatorie prin lumea preistorica, ce va va lasa cu rasuflarea taiata, si faceti cunostinta cu falnicele vietuitoare care au dominat-o. Priviti cu luare-aminte la mlastinile întunecate, la peisajul marin în perpetua schimbare si la deserturile pârjolite de soare, care si-au pus pecetea asupra existentei dinozaurilor, contribuind, în acelasi timp, la disparitia lor de pe fata pamântului.

Materialul ilustrativ, alcatuit dintr-o serie de imagini foarte detaliate ale mediului în care traiau dinozaurii, însotite de fotografii în care acestia par a fi chiar vii, a fost elaborat pe baza unor machete executate special. Imaginile astfel realizate ne dau senzatia ca dinozaurii si lumea lor neobisnuita, redate în cele mai mici amanunte, au prins iarasi viata.

Cartea ne pune la dispozitie o sumedenie de informatii, de fapte surprinzatoare si de comparatii neasteptate, prin intermediul carora sunt prezentate cele mai importante specii de dinozauri – de la barozaur, pâna la tiranozaur – adaugând, totodata, date referitoare la câteva din speciile recent descoperite, printre care se numara giganotozaurul, sau dinozaurul cu pene, numit caudipterix.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1009 sec