Diversitatea naturii. Ecologia pe intelesul celor mici clasa a IV-a

Diversitatea naturii. Ecologia pe intelesul celor mici clasa a IV-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Disciplina optionala de ecologie „Diversitatea naturii“ se inscrie in cadrul larg al interesului manifestat pe plan european fata de mediul in care traim. Este evidentiata biodiversitatea, vorbindu-se despre lumea vie– plante, animale, rezervatii naturale– despre transformarile corpurilor si substantelor, despre protectia mediului inconjurator. Sunt tratate si alte teme de actualitate, precum resursele naturale si protejarea lor,„energia verde“, adoptarea unui stil de viata sanatos.

Pentru ca elevii sa inteleaga mai bine relatia dintre om si mediul inconjurator, sunt explicati, in„Dictionar ECO“ sau cu ajutorul ilustratiilor, schemelor ori graficelor, termeni si concepte specifice educatiei ecologice (habitat, ecosistem, lant trofic, padure virgina, energie eoliana, panou solar, biomasa, maree neagra etc.).

Se urmareste stimularea curiozitatii stiintifice prin experimente inedite, formandu-se totodata atitudini si comportamente pozitive fata de mediul inconjurator. Astfel, elevii vor putea propune modalitati proprii de rezolvare a unor probleme de mediu, vor participa la actiuni de ecologizare sau se vor implica in actiuni de recuperare a deseurilor, in vederea reciclarii lor.

Autor: Daniela Stoica, Rodica Dinescu, Carmen Minulescu

Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, policromie, ilustratii, 96 p.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1432 sec