Natura, frumoasa ca o imparateasa. Educatie ecologica pe intelesul tuturor. Clasa a II-a

Natura, frumoasa ca o imparateasa. Educatie ecologica pe intelesul tuturor. Clasa a II-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 8,80 lei
11,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Disciplina optionala de ecologie Natura, frumoasa ca o imparateasa, clasa a II-a se inscrie intr-un domeniu de mare interes manifestat pe plan european fata de mediul in care traim. Este evidentiata si biodiversitatea, vorbindu-se despre lumea vie– plante, animale, rezervatii naturale– despre protectia mediului inconjurator, urmarindu-se a educa si forma generatii care sa lupte impotriva poluarii, pentru o natura curata si plina de prospetime.

Acest ghid ecologic are ca obiectiv general dezvoltarea la copii a capacitatii de observare si intelegere a relatiei dintre om si natura. In acest scop sunt explicati pe intelesul copiilor, inclusiv cu ajutorul ilustratiilor, schemelor sau graficelor, termeni si concepte specifice educatiei ecologice (ecologie, poluare, ploaie acida, arbore, ecologizarea mediului etc.).

Se urmareste de asemenea formarea unor aptitudini si comportamente pozitive fata de mediul inconjurator. Astfel, elevii vor putea propune modalitati proprii de rezolvare a unor probleme de mediu, vor participa la actiuni de ecologizare sau se vor implica in actiuni de recuperare a deseurilor, in vederea reciclarii lor.

Autor: Daniela Stoica, Rodica Dinescu, Carmen Minulescu
Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, policromie, ilustratii, 72 p.
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1241 sec