Dr. Adrian Costache - Ecografie generala teoretica si practica. Notiuni de baza

Dr. Adrian Costache - Ecografie generala teoretica si practica. Notiuni de baza
-15%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Generala
Preț: 71,40 lei
84,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata se recomanda tuturor specialistilor in medicina de familie, medicina interna, gastroenterologie, chiurgie generala, reumatologie, urologie, otorinolaringologie, imagistica medicala, atat tineri debutanti, cat si cu multi ani de practica ecografica pentru o fructoasa activitate in stabilirea unor diagnostice diferentiale functie de complexitatea cazului, respectiv pentru utilizarea zilnica la patul bolnavului.

Notiunile de ecografie sunt prezentate de la A la Z, de la termenii tehnici de baza necesari efectuarii oricarei examinari ultrasonografice pana la tehnici de ultima generatie - elastografia si substantele de contrast sonografic.

Autorii


Ecografie generala teoretica si practica - Notiuni de baza este expresia celor peste 20 de ani de munca in domeniul formarii in ultrasonografie a domnului Conf. Adrian Costache in cadrul Centrului de Formare in Ultrasonografie al UMF Carol Davila Bucuresti. In cursul acestor 20 de ani cateva mii de specialisti au descoperit tainele ultrasonografiei diagnostice sub îndrumarea autorului principal, astfel ca informatiile detaliate si modul de prezentare au trecut proba timpului.

Prof. Univ. Dr. Cristian Baicus


Autor: Dr. Adrian Costache, Dr. Cristina Costache, Dr. Mihai Dumitru
Anul aparitiei: 2016
Format: 17X24 cm
Nr. pagini: 205

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2999 sec