Drept civil. Drepturile reale principale (include DVD)

Drept civil. Drepturile reale principale (include DVD)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 79,92 lei
99,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Se poate spune ca Noul Cod civil este Vechiul Cod civil. Cele mai multe dintre normele din Codul civil in vigoare au fost preluate in Noul Cod civil.
Acest adevar a fost urmat, in aceasta lucrare, in modul de prezentare a reglementarilor din Noul Cod civil. De cele mai multe ori, ele nu au fost analizate in mod separat, ci impreuna cu reglementarile din Codul civil in vigoare. In masura in care unele dintre solutiile cuprinse in Noul Cod civil, desi nu se regasesc in Codul civil in vigoare, sunt contributia practicii judiciare si a doctrinei, ele isi gasesc si isi vor gasi aplicarea chiar si inainte de intrarea in vigoare a acestui act normativ. Studiul lor este cu atat mai necesar in prezent. Numai atunci cand solutiile din Noul Cod civil sunt cu totul noi, ele au fost analizate in mod distinct de reglementarile din Codul civil in vigoare.
Pana la urma, logica drepturilor reale principale a ramas aceeasi, in liniile ei fundamentale, ceea ce demonstreaza ca si in aceasta materie constantele dreptului isi pastreaza vigoarea si actualitatea.
Autor: Valeriu Stoica
Data aparitiei: 16 Noi 2009
Nr pagini : 544

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1562 sec