Drept parlamentar romanesc
30,52 lei
38,15 lei (-20%)

Drept parlamentar romanesc

Drept parlamentar romanesc
-20%
ISBN: 973-655-792-8
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 448
Categoria: Constitutional
Preț: 30,52 lei
38,15 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Drept parlamentar romanesc

Prezentare:

La prima sa aparitie lucrarea Drept parlamentar a reprezentat prima investigatie stiintifica din doctrina juridica romaneasca a uneia din institutiile de baza ale statului de drept : Parlamentul. Gandirea stiintifica din tara noastra a fost astfel conectata, si sub acest aspect, cu tendinta generala a traditiei europene, in care studiul parlamentarismului ocupa un loc de seama in cadrul stiintei dreptului constitutional.
Editia de fata, complet revazuta si adusa la zi in raport cu ultimele modificari constitutionale, legale si regulamentare include si ultimele evolutii in plan institutional, oferind astfel o imagine completa nu doar asupra Parlamentului Romaniei ci si a complexelor relatii pe care le intretine acesta cu celelalte autoritati ale statului. La acestea se adauga si un rezumat in limba franceza, prin care s-a dorit a se face lucrarea accesibila unui public cat mai larg.
Prin continutul sau manualul se adreseaza studentilor din invatamantul juridic, juristilor, politicienilor, indiferent de apartenenta, dar si ziaristilor din presa scrisa sau vorbita, tuturor celor interesati de viata publica din tara noastra.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1085 sec