Drept procesual civil (Gabriel Boroi)

Drept procesual civil (Gabriel Boroi)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Procedura
Preț: 108,00 lei
135,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea cuprinde o analiza de ansamblu a institutiilor procesuale civile, realizata atat din perspectiva teoreticianului, cat si a practicianului, in contextul intrarii in vigoare la data de 15 februarie 2013 a noului Cod de procedura civila, reglementare cu implicatii majore asupra activitatii intregului sistem judiciar.

Structurat in trei parti (Partea generala, Judecata si Executarea silita), cursul trateaza probleme de interpretare si corelare a noilor dispozitii legale si ofera solutii celor care le aplica, valorificand doctrina si practica judiciara relevante in domeniu.

Limbajul clar si accesibil, abordarea sistematica, integrata, complexa si completa a materiei fac din aceasta carte atat un instrument de cercetare pentru studenti, masteranzi, doctoranzi, absolvenții care se pregatesc pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice, cat si un indrumar de referinta pentru practicieni si teoreticieni in corecta aplicare a dreptului procesual civil. Autor: Gabriel Boroi, Gabriela Raducan, Mirela Stancu Data aparitiei: Februarie 2014 Nr. pagini: 800

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1175 sec