Drept procesual civil. Partea speciala. Editia 3

Drept procesual civil. Partea speciala. Editia 3
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: General
Preț: 43,92 lei
54,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul de Drept procesual civil, in prezenta redactare, este la cea de-a VIII-a editie, iar sub forma celor doua parti la a treia editie.
Publicarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila a determinat completarea materialului cu noile prevederi, unele titluri reprezentand o noutate in sistemul judiciar romanesc. Dintre acestea, cele care se refera la Partea speciala privesc modul de solutionare a cailor de atac, dispozitii privind asigurarea unei practici judiciare unitare, arbitrajul, executarea silita si procedurile speciale care au fost imbogatite cu noi institutii: procedura punerii sub interdictie judecatoreasca, procedura de declarare a mortii, sechestrul asigurator al navelor civile, procedura ordonantei de plata, procedura cu privire la cererile de valoare redusa, evacuarea din imobilele folosite sau ocupate fara drept, procedura privitoare la inscrierea drepturilor dobandite in temeiul uzucapiunii, cautiunea judiciara.
Prezentul manual realizeaza astfel o trecere de la reglementarile actuale la cele viitoare, care trebuie cunoscute si insusite.

Data aparitiei: 2010
Nr pagini : 552

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1287 sec