Dreptul executarii silite. Titlu executoriu european

Dreptul executarii silite. Titlu executoriu european
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 37,60 lei
47,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dreptul executarii silite. Titlu executoriu european. Prezenta lucrare abordeaza toate aspectele si institutiile executarii silite, ca faza a procesului civil, tinand cont de evolutia disciplinei in lumina orientarilor doctrinare si jurisprudentiale recente si relevante, intre care si jurisprudenta Curtii Europene de la Strasbourg (care subliniaza ca notiunea de„proces echitabil” nu include exclusiv accesul in fata judecatorului si derularea procesului in fata acestuia, ci si executarea hotararilor judecatoresti). Tocmai de aceea, aparitia unui manual de sine statator, dedicat exclusiv acestui domeniu, este binevenita.
  Tot astfel, prezentarea unor regulamente comunitare, in special a Regulamentului (CE) nr. 805/2004 instituind titlul executoriu european,contribuie semnificativ la caracterul de actualitate al lucrarii.
   Prin temeinicia si exactitatea informatiilor oferite cititorului, prin prezentarea institutiilor juridice tratate in ordine logica si sistematica, prin stilul clar si precis si acuratetea argumentelor juridice, apreciez ca lucrarea D-nei Gabriela Raducan constituie un instrument deosebit de pretios, care vine in sprijinul studentilor, dar si al practicienilor dreptului.


416 pagini
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.129 sec