Teste grila pentru concursuri si examene - Cuprinde 250 de grile din Noul Cod civil

Teste grila pentru concursuri si examene - Cuprinde 250 de grile din Noul Cod civil
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Procedura
Preț: 36,00 lei
45,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Deja celebre in toate facultatile de drept, testele grila au devenit in ultimul deceniu un element sine qua non al profesiilor juridice. Examen de licenta. Admitere in magistratura. Intrare in barou. Definitivat sau promovare in profesie. Niciunul dintre aceste concursuri nu poate fi trecut fara testul grila, cea mai raspandita modalitate de examinare si, totodata, calea cea mai sigura de insusire a cunostintelor juridice, bazata pe gandirea logica.

Aceasta a doua editie a lucrarii aduce numeroase elemente noi: aproximativ 100 de teste in plus fata de editia anterioara pe Codul civil, peste 250 de teste din materia Noului Cod civil, aproximativ 350 de grile noi din Dreptul procesual civil si grile in intregime noi fata de editia precedenta (aprox. 1200 grile in total) la materiile Drept penal si Drept procesual penal.

Toate grilele au fost revazute conform modificarilor din materie aduse prin Legea nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor.

Pentru autotestare, ultimul capitol cuprinde o serie de 5 teste recapitulative (a cate 100 de intrebari), fiecare in parte putand fi privit ca un examen adevarat.

Numar pagini:400
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1585 sec