Dreptul proprietatii intelectuale

Dreptul proprietatii intelectuale
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cursul "Dreptul proprietatii intelectuale" se adreseaza in principal studentilor si masteranzilor, dar in egala masura si specialistilor care isi dedica aptitudinile detectarii cailor si mijloacelor juridice optime pentru adoptarea si interpretarea unor norme in masura sa asigure protectia deplina a creatiilor intelectuale.

Descriere: Odata ce demersurile teoreticienilor si practicienilor in zona creatiilor intelectuale se adancesc, procesul de investigare stiintifica scoate la iveala idei si teze dintre cele mai interesante, pe masura complexitatii si imaginii fascinante pe care le ofera domeniul mintii, imaginatiei si inspiratiei umane.

Efortul nostru, materializat in cursul"Dreptul proprietatii intelectuale", se vrea a se alatura cu modestie abordarilor fecunde, competente, deschise in ultima vreme de specialistii de marca in materie care au examinat multiplele erori si formulari ambigue ale legiuitorului in planul normelor juridice si al respectarii principiilor fundamentale de drept aplicabile si in spatiul proprietatii intelectuale.

Am incercat sa depasim, unde am considerat ca este cazul, tiparele abordarilor fixate doar in planul actelor normative specifice domeniului si le-am examinat in interactiune cu alte ramuri de drept compatibile, in special cu cea a dreptului civil, aflata la randu-i sub semnul modernizarii, din perspectiva Noului Cod civil.

Pentru corelarea normelor proprietatii intelectuale cu modificarile si completarile actelor normative adresate altor ramuri de drept care intersecteaza si interfereaza cu creatia intelectuala, am formulat observatiile critice si propunerile de lege ferenda pe care le-am considerat necesare.

Avalansa de acte normative adoptate de legiuitor in domeniul analizat sau in alte domenii conexe impune, in opinia noastra eforturi deloc simple in sensul cunoasterii si perfectionarii acestora. Nazuim ca lucrarea de fata va avea darul de a se inscrie in demersurile menite sa atinga acest obiectiv.


Format: Academic 17 x 24 cm
Data aparitiei: Iulie 2011
Numar de pagini: 424

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1454 sec