e-Mandala si numerologie altfel

e-Mandala si numerologie altfel
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2019
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea autorului Vlad T Popescu „e-Mandala si numerologie altfel" de la editura MEDITATIVE ARTS

Interpretarea mandalelor și a desenelor realizate în stare modificată de conștiență
Mandala zilei
Mandala relației
Mandala numelui

Lucrarea acoperă ambele variante, și 1. 0, și 2. 0, așa cum sunt ele cunoscute

Plictisiți, neatenți, cu toții mâzgălim uneori pe câte o foaie de hârtie. Ceea ce desenăm poate să spună multe despre dorințele noastre, despre entitățile care ne înconjoară, căci, relaxați fiind, în starea de contemplare ajunși, pornim pe un string către sinele superior, al nostru sau al altei persoane, către un loc, către o entitate din alte dimensiuni, iar imaginea pe care o zărim privind în lungul acelui canal de comunicare este chiar mandala, fie ea desenată sau nu după toate regulile.
Mandalele cu care lucrăm, indiferent de modul lor de realizare, sunt instantanee ale mișcării energiei și informației pe stringul apărut între noi și subiect.
e-Mandala este o numerogramă reprezentată grafic pornind de la o dată, de la un nume, pentru a inventaria potențialul oferit de data nașterii, posibilitățile zilei curente, lecțiile posibile într-o relație, cali­tățile conferite sau nu de un nume.
Interpretarea mandalei numerologice (numită e-mandala pentru a evita suprapunerea exagerată, dar nu cu totul eronată, cu mandala din spațiul cultural hindus sau budist) reprezintă rezultatul unor căutări personale de mai bine de un deceniu. Pentru că era necesară în practica vieții de zi cu zi, am dezvoltat și interpretarea mandalei unei relații, care folosește ca suport tehnic e-mandala zilei de ­naștere. A apărut apoi, folosindu-se aceeași tehnică, și mandala numelui.

 

Format 20×20 cm, cu spirală
64 pagini alb/negru și color

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.