Enciclopedia Universala Britannica Volumul. 3

Enciclopedia Universala Britannica Volumul. 3
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Cultura generala
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

ENCICLOPEDIA UNIVERSALA BRITANNICA - In premiera pentru Romania, editura Litera, Jurnalul National si Encyclopcdia Britannica, Inc. ofera tuturor celor dedicati studiului, precum si celor dornici de o cat mai buna informare, un nou instrument de lucru– Enciclopedia Universala Britannica– conceput in 16 volume.
Adresandu-se unui public foarte larg si eterogen in privinta gusturilor si a preferintelor, aceasta noua enciclopedie aduna intre cele peste 5 500 de pagini mii de articole esentiale si relevante care acopera informatii actualizate de cultura generala, dar si evenimente de ultim moment din lume, preluate in mare parte din Britannica Concise Encyclopedia. Pe de alta parte, din dorinta unei mai ample cuprinderi a catorva domenii fundamentale (arta, filosofie, literatura, religie, stiinta), un numar semnificativ de articole au fost extrase din Britannica Global Edition.
Aceasta editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori, redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi in cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive, dar si peste 1 000 de articole care vizeaza realitatile romanesti.
Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acopera multe arii de cunoastere– istorie, geografie, stiinte, religie, sport, tehnologie, arte– si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare.
Volumul 3 al Enciclopediei Universale Britannica contine articole care incep cu literele B si C, de la Bowdler la Chaucer.

Data aparitie: aprilie 2010
Format: 140 x 210 mm
Coperta:  cartonata
Numar pagini: 360 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1297 sec