Engleza Fara Profesor. Curs practic - Contine CD cu pronuntia sunetelor si dialoguri tematice (Andreea Panait)

Engleza Fara Profesor. Curs practic - Contine CD cu pronuntia sunetelor si dialoguri tematice (Andreea Panait)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Fara profesor
Preț: 24,80 lei
31,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Te-ai hotarat, deci, sa inveti sau sa iti perfectionezi limba engleza...
Este o limba usoara, "slefuita" si simplificata datorita milioanelor de vorbitori si a raspandirii sale globale. Engleza este limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiei, stiintei, afacerilor, media si  diplomatiei. Cunoasterea limbii engleze este necesara pentru angajarea in anumite domenii, iar rezultatul este ca peste un miliard de oameni din intreaga lume vorbesc engleza cei putin Ia un nivel de incepator.

Cursul pe care il vei parcuige in continuare a fost creat pentru intelegerea si stapanirea limbii engleze asa cum este ea vorbita astazi. El a fost conceput ca o initiere in aceasta limba pentru incepatori si de asemenea ca un ajutor pentru cei care au invatat limba engleza si vor sa isi reimprospateze cunostintele anterioare. De asemenea, cu ajutorul acestui curs, vei putea intelege mai usor mecanismele limbii engleze, cum este ea structurata si de ce, precum si principalele reguli de gramatica si topica.

Gama larga de situatii, pe care o vei intalni, a fost construita special pentru a va da posibilitatea sa capatati cat mai multa practica in a realiza care sunt bazele limbii engleze si sa iti dea destula incredere in tine insuti sa iei parte Ia conversatiile si situatiile in care te vei afla pentru a folosi cunostintele acumulate. Tocmai pentru ca dialogurile sunt folosite inca de Ia prima lectie, te vei putea acomoda mai usor cu limba, expresiile si regulile prezentate.

Citeste fiecare lectie, incearca sa iti insusesti regulile de gramatica si topica si asculta pronuntia de pe CD-uI atasat. Cel mai usor mod de a invata engleza este sa o vorbesti foarte des, sau ori de cate ori ai ocazia, si sa te afli in preajma celor care o vorbesc. Nu conteaza ca la inceput, probabil, nu o vei vorbi foarte corect sau cursiv. Cei din jurul tau te vor intelege cu siguranta si te vor incuraja sa te perfectionezi. De exemplu, dupa ce vei parcurge primul capitol cu formule de salut, nu iti fie frica sa Ie folosesti cu cei apropiati. Vei vedea ca satisfactia de a-ti etala fiecare lectie insusita va creste de la pas la pas.

Vorbirea limbii engleze este o abilitate care se capata si se consolideaza doar prin exercitiu: e ca si cum ai merge cu bicicleta sau ca si cum ai conduce o masina. E normal sa faci greseli la inceput, dar e important sa perseverezi si sa te perfectionezi. invatarea limbii engleze iti va aduce multe satisfactii personale si profesionale. In tumultul unei societati actuale, axate pe tehnica, IT si globalizare, engleza a devenit o limba universala care ofera multe avantaje celor care o cunosc, o inteleg si o vorbesc.

STRUCTURA LECTIILOR

Fiecare lectie urmeaza o structura. Lectiile vor incepe cu un scurt paragraf care descrie scopul si continutul acelei trepte de invatare. Vocabularul de la sfarsitul fiecarui dialog este urmat de o lista de cuvinte si fraze folositoare pe care trebuie sa Ie retineti: ele vor forma baza viitoarelor voastre conversatii.

In sectiunile "Despre substantiv", "Despre verb", veti invata cum se combina cuvintele in propozitii, urmand regulile enuntate. Exemplele si exercitiile care urmeaza va vor oferi posibilitatea sa aplicati voi insiva regulile si sa va testati intelegerea explicatiilor date. Raspunsurile la exercitii sunt date la sfarsitul acestui curs.

Primii cinci pasi - care formeaza sectiunea introductiva in limba engleza - contin regulile primare, de baza ale limbii engleze si ar trebui studiati cu atentie. E important sa aveti cunostintele specifice limbii despre cum se asaza cuvintele pentru a forma o propozitie, cum se pun intrebari si se formeaza negatii, care este formula pentru a exprima o stare sau o descriere.

CD-ul contine pronuntia lectiilor si a unor explicatii si exercitii care implica ascultarea si redarea celor auzite. El a fost creat ca un instrument esential in exersarea si mai buna intelegere a celor pe care le cititi in curs. De asemenea, CD-ul va asigura un punct de pornire in insusirea pronuntiei.

Vocabularul roman-englez, englez-roman cuprinde cuvintele de baza folosite in cadrul lectiilor, pentru a usura lucrul la exercitii.

Nr. de pagini: 464
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2210 sec