ENGLISH G 2000. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU LIMBA ENGLEZA (CLASA A V-A)

ENGLISH G 2000. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU LIMBA ENGLEZA (CLASA A V-A)
-25%
ISBN: 973-684-151-0
Editura:
Pagini: 112
Categoria: Engleza
Preț: 11,18 lei
14,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezentare:

In acord cu metodologia moderna de predare a limbii engleze, auxiliarul contine indicatii metodice detaliate, axate pe lucrul in perechi si in grupe, pe activitatea individuala si interactiva.

Fiecare plan de lectie cuprinde:

vocabularul ce urmeaza a fi predat; actele de vorbire (ex.: A formula o rugaminte politicoasa); elementele de gramatica; materialele folosite; durata (1 - 2 ore).

Sunt prezentate in detaliu toate activitatile din cadrul unei lectii, cu obiectivul fiecareia si cu exemplificari. Pentru usurarea muncii profesorului, sunt sugerate pe parcurs materiale didactice care pot fi realizate usor si repede.

Capitolul cu care debuteaza ghidul, Welcome, reprezinta o introducere necesara in lucrul cu manualul, oferind un model de familiarizare a elevilor cu prima experienţa de invaţare a limbii engleze.

Ghidul cuprinde o sectiune finala ce include materiale fotocopiabile (planse de lucru), necesare desfasurarii unor activitati auxiliare. Un element de originalitate il constituie activitatile de tip proiect, ce implica realizarea de desene, postere, felicitari etc., activitati cu o mare valoare pentru cresterea motivatiei elevilor in invatare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1382 sec