ENGLISH G 2000.GHIDUL PROFESORULUI PENTRU LIMBA ENGLEZA (CLASA A VI-A)

ENGLISH G 2000.GHIDUL PROFESORULUI PENTRU LIMBA ENGLEZA (CLASA A VI-A)
-25%
Preț: 7,50 lei
10,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-684-479-X
Editura:
Pagini: 120
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

Prezentare:

In acord cu metodologia moderna de predare a limbii engleze, auxiliarul contine indicatii metodice detaliate, axate pe lucrul in perechi si pe grupe, pe activitatea individuala si interactiva. Fiecare plan de lectie cuprinde:
- vocabularul ce urmeaza a fi predat;
- acte de vorbire (ex.: A formula o rugaminte politicoasa);
- elemente de gramatica;
- materiale folosite;
- durata (1 - 2 ore).
Sunt prezentate in detaliu toate activitatile din cadrul unei lectii, cu obiectivul fiecareia si cu exemplificari. Pentru usurarea muncii profesorului, sunt sugerate pe parcurs materiale didactice care pot fi realizate usor si repede.
Capitolul introductiv, Hello again!, reprezinta o introducere necesara in lucrul cu manualul clasei a VI-a, prin actualizarea experientelor de vacanta ale elevilor.
Urmarind cele 8 Units ale manualului aferent, ghidul cuprinde o sectiune finala ce include 16 materiale fotocopiabile (planse de lucru), necesare desfasurarii unor activitati auxiliare. Un element de originalitate il constituie activitatile de tip proiect (Project Work), ce implica realizarea de desene, postere, felicitari etc, activitati cu o mare valoare pentru cresterea motivatiei elevilor in invatare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.