Expertii in cadrul procedurilor internationale - in litigii civile si penale, in arbitrajul international si in protectia investitiilor straine

Expertii in cadrul procedurilor internationale - in litigii civile si penale, in arbitrajul international si in protectia investitiilor straine
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 159,20 lei
199,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea delimiteaza rolul expertilor in cadrul procedurilor internationale si in forumuri internationale (instante judiciare, precum si alte organisme care solutioneaza litigii). In acelasi timp, sunt privite comparativ normele nationale si procedurile ce nu contin elemente internationale (sau, in orice caz, elemente internationale evidente), in diferite culturi juridice, sisteme juridice, in diverse situatii si in raport de scopul activitatii expertilor.
Autorii abordeaza aceasta tematica tinand cont de problematica juridica (in principal procesuala), dar si de prezentarea metodelor de baza ale expertizei si actele expertizei economice. Concomitent, se atrage atentia asupra unor alte domenii care necesita ajutorul calificat al expertilor sau al altor persoane care detin cunostinte speciale.


Principalul interes al autorilor este participarea expertilor in diverse litigii, cu toate acestea se pune accent si pe activitatea specialistilor (in sens larg– a expertilor) in afara unor astfel de proceduri. Este avuta in vedere indeosebi activitatea consultantilor tehnici, in special a evaluatorilor.

Autor: Renata Hotova, Alexander J. Belohlavek
Data aparitiei: 04 Iul 2012
Nr pagini : 536

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1122 sec