Femei puternice. Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes

Femei puternice.  Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Motivational
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In aceasta carte de mare inspiratie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne invata insa ca principalele schimbari la care vom asista in aceasta perioada fascinanta sunt cele„interioare“. Ea ne explica faptul ca atunci cand femeile vor fi dispuse sa schimbe acest„teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vietii, mult mai inalt.

La inceput de mileniu, tot mai multi oameni vorbesc despre schimbarile care se vor petrece cu Pamantul. In aceasta carte de mare inspiratie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne invata insa ca principalele schimbari la care vom asista in aceasta perioada fascinanta sunt cele„interioare“. Ea ne explica faptul ca atunci cand femeile vor fi dispuse sa schimbe acest„teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vietii, mult mai inalt.

Scopul lui Louise este sa ajute toate femeile sa experimenteze iubirea de sine, pretuirea de sine, respectul de sine, si sa ocupe unloc important in societate. In maniera ei inimitabila, raspicata, dar plina de afectiune, ea ne ofera o perspectiva foarte limpede asupra manierei in care femeile de toate varstele si din toate categoriile sociale pot indeplini acest scop, astfel incat sa isi traiasca urmatorii ani in maniera cea mai productiva cu putinta, care sa le implineasca si sa le umple de satisfactie.

Nr. de pagini : 127
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1659 sec