Fise de recapitulare si evaluare finala pentru clasa pregatitoare. Caiet interdisciplinar - onform programei scolare

Fise de recapitulare si evaluare finala pentru clasa pregatitoare. Caiet interdisciplinar - onform programei scolare
-15%
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Limba romana
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Comunicare in limba romana. Matematica si explorarea mediului. Dezvoltare personala. Arte vizuale si abilitati practice.

Testele propuse de acest auxiliar sunt strans legate de temele studiate in timpul anului scolar (si regasite in curriculum-ul clasei pregatitoare): plante si flori, animale domestice si salbatice, corpul omenesc, legume si fructe, figuri si corpuri geometrice, masurarea timpului, bani, univers/planete, anotimpuri etc. Scopul declarat al autoarelor este fixarea mai temeinica a tuturor acestor notiuni.
Exercitiile au ca suport desene atractive, care il fac pe copil sa inteleaga mai bine enuntul sau cerinta. Acolo unde a fost necesar, am oferit si modele de rezolvare.
Prin varietatea temelor si prin caracterul transdisciplinar al fiselor de lucru (comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, dezvoltare personala, arte vizuale si abilitati practice), auxiliarul se constituie intr-un instrument eficient de evaluare in perioada recapitularilor de la sfarsitul clasei pregatitoare.


Autor: Nicoleta Popescu, Arina Damian
Anul aparitiei: 2017
Format:  20, 5X29 cm
Nr. pagini: 56

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1851 sec