Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete

Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Animale. Iepure, caprior, mistret, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 200 de retete
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Gastronomie
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De ce "carne premium"?

- Provine de la animale crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.


Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1467 sec