Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete

Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Gastronomie
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In paginile acestei carti au fost adunate aproape 150 de retete din carne de vanat cu pene, dar care pot fi utilizate si pentru prepararea carnii de prepelite crescute in gospodarie, fazani, pauni, struti, etc.
 

De ce "carne premium"?

- Provine de la pasari crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.


Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0975 sec