Fluturele negru - o invitaţie la vitalitate radicală

Fluturele negru - o invitaţie la vitalitate radicală
Anul publicării: 2007
Pagini: 428
Format: 15x23 cm
Preț: 37,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Fluturele negru - o invitaţie la vitalitate radicală - Richard Moss. Fluturele negru.

Istoria extraordinară a unei treziri spirituale: Richard Moss, ce este doctor în medicină, a trecut printr-o întîmplare care i-a schimbat viaţa. Într-o bună zi, un fluture negru i s-a aşezat pe frunte. Din clipa aceea, întreaga realitate s-a întors pe dos, iar el a fost aruncat la un nou nivel al conştiinţei, la care explicaţiile obişnuite ale vieţii nu mai erau valabile.
"Fluturele Negru" este o invitaţie la creativitate fundamentală, la schimbare esenţială, nu doar a ideilor, ci şi a temeiului însuşi al vieţii noastre. Ea ne cheamă la vitalitate radicală, la limita maximă a conştiinţei şi la o viziune impresionantă a potenţialului condiţiei umane.
Cartea este o explorare provocatoare a procesului de transformare a conştiinţei, care ni se întîmplă tuturor. Doctorul Moss cercetează impactul transformării asupra culturii, punînd sub semnul întrebării supoziţiile noastre cu privire la sănătate, sexualitate, război, creşterea copiilor şi - cel mai important - felul cum abordăm viaţa. Avem de-a face cu o simfonie a misterului şi frumuseţii, care-şi trage energia din secretele noastre cele mai întunecate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0982 sec